پژوهشگاه علوم ورزشی با همکاری پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران "دومین همایش ملی ورزش و بیماری ها" را با هدف تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه­ ای و کاربردی، در حوزه ورزش و بیماری ها و در راستای تأمین نیازهای جامعه و آگاهی بخشی به عموم مردم برگزار می­ کند. حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته داخلی فرصت مغتنمی برای ارتقاء سطح علمی-کاربردی بومی و منطقه‌ای در حوزه ورزش و بیماری ها را فراهم می ­آورد. هم چنین برگزاری نشست­ های جانبی در قالب کارگاه های علمی-تخصصی، چالش­ ها و چشم­ اندازهای جدیدی را در این حوزه به ویژه برای پژوهشگران جوان و تصمیم‌ سازان کشور ترسیم خواهد کرد. امید است با حضور اندیشمندان، استادان علوم ورزشی، پزشکان و دانشجویان عزیز، این ماموریت در اعتبار و منافع ملی و منطقه‌ای نمودار شود.

آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات
1395-11-12